A Hurom cég 1974-ben alakult meg Koreában, a négy évtized során új technológiákat fejlesztett ki a gyümölcs- és zöldségfacsarás terén, a világon piacvezető lett a Home Professional facsarók gyártása terén.

1992-ben gyártották az első facsarót vízszintes csigatengellyel, 7 feltalálói oklevelet kaptak 1992 és 1998 között. Nem a saját márkaneve alatt gyártották, hanem Oscar, Omega, stb. alatt. 2007-ben a koreai gyártó piacra dobja a világ első függőleges csigatengelyű facsaróját, 2008-ban pedig bemutatják az örököst, ami különböző neveken került forgalomba: Hurom HU-100, Oscar Pro 930, vagy Omega VRT 330. Sokáig kielégítő volt ez a helyzet a Hurom cég számára, viszont a termékek minőségének javítása érdekében a Hurom saját neve alatt kezdte el a termékek fejlesztését és forgalmazását, továbbra is figyelembe véve az Omegával, Oscarral kötött korábbi egyezséget.


A Hurom L.S. Korea által gyártott készülékek története


Eredetileg a Hurom facsaró terápiás célokkal volt kifejlesztve, búzafűből való dzsúsz készítése érdekében. Mivel ez körülményes, új technológia kifejlesztése vált szükségessé, mely ezt lehetségessé tette. Ezt a lassú facsarást hidegsajtolással a Hurom találta fel, sikere, mint orvosi segédeszköz buzdította a HUROM kutatóit a termék minőségének állandó emelésére. A koreai HUROM csapata új termékeket fejleszt és vizsgáltat be, csúcstechnológiát és forradalmasított megoldásokat alkalmazva.


A tesztelő laboratóriumok lehetővé teszik az eredmények összehasonlítását és a készülékek műszaki paramétereinek optimalizálását. Ezért a HUROM a legjobb függőleges csigatengelyű facsaró és hidegsajtoló a világon ! Minőségét és hatékonyságát világszerte elismerik, a HUROM márkanevet magas szakmai tudás és minőség jellemzi.