Vásárlása egyben a vásárlási és szállítási feltételek elfogadását is jelenti. Vásárlás előtt kérjük feltétlenül olvassa el tájékoztatónkat.

Vásárlási információk
Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával és minket választott!
1. Tájékoztató adatok
2.Vevőszolgálat
3. Megrendelés
4. Szállítási és fizetési feltételek
5. Fizetés
6. Adatvédelem
7. Garancia
8. A vásárlástól való elállás joga
9. Felelősségkorlátozás

1. Tájékoztató adatok
Az internetes áruház üzemeltetője: Hurom Hungary Kft.
Székhely:: 1238 Budapest, Grassalkovich út 40.
Cégbíróság: Fővárosi Cégbíróság ; Cégjegyzékszám: 01-09-187256
Adószám: 24878142-2-43

2. Vevőszolgálat
A Hurom Hungary Kft. vásárlói igényeinek kielégítésére vevőszolgálatot működtet, melyet a következők szerint érhetnek el:
Elérhetőség hétfőtől-péntekig, 10-16 óráig
Mobil: 06-20-235-7768
Elektronikus úton: www.hurom.hu
E-mail: hurommagyarorszag@gmail.com

A megrendelések feladása az Internetes áruházban elektronikus úton lehetséges, a www.hurom.hu webcímen. Nagyobb tételű rendelés esetén árajánlatot lehet kérni e-mailen.

3. Megrendelés
A weboldalon szabadon böngészhet, de a vásárláshoz regisztrálni kell. A termékeket a termék melletti kosárra kattintva gyűjtheti. Ha még nem regisztrált, itt most a “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintás után megteheti. Ha a felhasználó adatait kitöltötte, és az megegyezik a szállítási és számlázási címmel, akkor a cím melletti gombra lépve az automatikusan átmásolódik. Sikeres regisztrálás után beléphet, és megrendelheti a kiválasztott termékeket. Kérjük, ellenőrizze az adatokat, és válassza ki a szállítási, és fizetési módot. A megjegyzés rovatban közölheti egyéb kérését, szállításra vonatkozó igényeit. Ha áfás számlát kér a termékről akkor a megjegyzés rovatba fel kell tüntetni a cég adószámát! Ezután már csak a megrendelés elküldése van hátra, melyről e-mailt kap, ami csak a rendelés beérkezését nyugtázza, ez azonban még nem minősül szerződésnek. A szerződés akkor jön létre, amikor ezt követően e-mailben visszaigazoljuk a megrendelést, vagy ügyintézőnk telefonon értesíti a megrendelés elfogadásáról és a szállítás várható időpontjáról. A Vevő a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosíthatja, illetve lemondhatja a megrendelését. A felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül, a Hurom Hungary Kft. elektronikusan iktatja, és azt megőrzi, és a megőrzés alatt bármikor megtekinthető. Amennyiben a megrendelt termékek között van olyan, amit a Hurom Hungary Kft. önhibáján kívüli okok miatt kiszállítani nem tud, alternatív terméket kínálunk fel.

A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy áruházunk hírlevelet, tájékoztatót küldjön előzetes bejelentkezés nélkül a számára, viszont bármikor jogában áll arról írásban lemondani.

4. Szállítási és fizetési feltételek
A szállítás: Budapesten és vidéken hétfőtől-péntekig
Az áruházban megrendelt termékeket – telefonon történő egyeztetés után (elérése esetén) – pár napon belül, veheti át termékektől függően.
A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség díjmentes, ezért külön díjat áruházunk nem számít fel.
A megrendelt termékek kiszállítását a DPD futárszolgálattal végezzük, amennyiben nem tartózkodik otthon, a futárcég értesítője alapján (csomagszám) új időpont egyeztetésre van lehetőség egy ismételt kiszállításra.
A kiszállított termék átvételét – előzetesen egyeztetett időpontban – biztosítja, és a szállítólevélen az átvételt aláírással igazolja..
Az átvételkor meg kell győződni arról, hogy az Ön által megrendelt terméket szállították-e le, tartozékaival együtt, a megrendelt mennyiségben és minőségben. Amennyiben a csomagoláson külsérelmi nyomot lát, jelezze azt a futárnak és vetessen fel vele jegyzőkönyvet a sérülésről. A mennyiségi és az azonnal észlelhető minőségi kifogását haladéktalanul jelezni kell a vevőszolgálatunknak, mert utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

5. Számlázás, fizetési módok
A számlát minden esetben a hurom.hu webáruház üzemeltetője a Hurom Hungary Kft. állítja ki, amely tartalmazza a termék ÁFA-val növelt vételárát. A megrendeléskor az alábbi fizetési módok közül választhat.
* Készpénz: Kiszállításnál az áru átvételekor a szállítónál készpénzben, a kiállított számla alapján.
* Előre utalással a szállítást megelőzően banki átutalással a Hurom Hungary Kft. UnitCredit Bank 10918001-00000064-48810001 számú bankszámlájára. (A megjegyzés rovatban tüntesse fel a megrendelés azonosítóját).

* Barion fizetési lehetőség megrendeléskor

*Készpénzes és bankkártyás fizetési mód személyes átvételkor ügyfélszolgálatunkon.

6. Adatvédelem
A Hurom Hungary Kft. számára kiemelt fontosságú a rendelkezésére bocsátott személyes adatainak védelme. Adatait harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át, kivételt képez, amikor a harmadik fél a Hurom Hungary Kft. szerződéses alvállalkozója (pl. futárszolgálat) és a Önnel kötött vásárlási szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen a legszükségesebb adatok átadása. Továbbá amennyiben ezt számunkra a törvény vagy a hatóság kötelezővé teszi.
A Hurom Hungary Kft. kizárólag csak olyan adatokat kér melyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek.
A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Hurom Hungary Kft. a személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza és tárolja, illetve hírlevelet és tájékoztatót küldjön az aktuális akciókról.

7. Garancia, ügyintézés
A Hurom webáruház által értékesített Hurom termékekre az átadástól számított minimum 24 hónap jótállás vonatkozik az egyéb alkatrészekre valamint 10 év a motorra. A konkrét feltételek a jótállási jegyen, illetve a számlán olvashatóak.
A garancia biztosítása ingyenes a szállító székhelyén (1238 Budapest, Grassalkovich út 40.) munkanapokon (hétfőtől péntekig 10:00 és 16:00 óra között). A garancia elsősorban a termék javítására vonatkozik, maximum 15 napon belül az átvételtől számítva, az erre vonatkozó törvény szabályai szerint. A jótállási idő olyan időtartammal hosszabbodik meg, míg a terméket a jótállás keretében kijavítják és a vásárlót a termék átvételéről értesítik. A megrendelőnek az áru átvételét követő 14 naptári napon belül van lehetősége arra, hogy visszamondja a megrendelését. Ez a jog a fogyasztóvédelmi törvény szerint a felek között megkötött szerződés alapján csak azon termékekre terjed ki, melyek kézbesítése futárszolgálattal történik.
Jótállási igény nem érvényesíthető a következő esetekben: nem megfelelő szállítás, raktározás, üzembe helyezés, üzemeltetés és karbantartás (pl.: nem megfelelő karbantartás az alkatrészek mosogatógépben történő magas hőfokon való tisztítása) , nem megfelelő kezelés, a termékek mechanikus sérülése (pl.: a nyomórúd helyettesítése más eszközzel), balesetek, extrém feszültség- vagy hőingadozás, nagy mértékű szennyeződések , folyadék bekerülése a termékekbe, tűzzel való érintkezés, nem megfelelő szellőzés, nem megfelelő vagy hanyag használat (pl.: a tartály betöltő nyílásának nem megfelelő méretű zöldség/gyümölcs darabok használata), a termék túlzott nedvességgel való érintkezése, rendellenes használata vagy működése, telepítési hiba (nem földeléses fali dugasz csatlakozása), feszültségingadozás, a szolgáltató által fel nem hatalmazott személyek általi beavatkozások, függetlenül a termékek jellegétől, vagy a szériaszám megváltoztatása. Szintén nem érvényes a garancia olyan esetben, ha ételmaradék (az állagmegóvás érdekében a présgép-tartály alkatrészeinek folyóvíz alatti tisztítása ajánlott a napi használat befejeztével), folyadék (amennyiben a géptestbe folyadék szivárog, értesítse a szervizt) vagy idegen tárgy nyomai találhatók a terméken belül.
A forgalmazó nem vállal felelősséget információk, vagy adatok elvesztéséért a termék megrongálódása esetén, sem a vásárló ebből fakadó veszteségéért, az eladó felelőssége a termék megjavítására vagy cseréjére korlátozódik. Nem esik a garancia alá az összes olyan rész meghibásodás amelynek oka hanyagság és gondatlan használat. A készülék használati utasításainak be nem tartása, nem megfelelő összeszerelés, nem felhatalmazott személyek által  végzett karbantartás, normális elhasználódás, szállítási hiba,  vagy minden olyan körülmény amit nem lehet a készülék gyártási hibáira visszavezetni.
Garanciát, ezentúl kizárja készülék valamennyi nem rendeltetésű valamint iparszerű használata.

A vásárló kötelezettségei:
Földelt csatlakozót használni a gyártó által megadott előírás szerint, kizárólag a készülékhez tartozó eredeti kábel használata; az eladó és a szerviz által előírt használati utasítás betartása fel- és összeszereléskor; az eladó és a szerviz pecsétje sértetlenségének megőrzése; a forgalmazó dokumentumainak aláírása és bélyegzése; a dokumentumok és a csomagolás megőrzése a garancia teljes idejére.
A jótállási igény érvényesítéséhez szükséges az eredeti jótállási igazolás (garancialevél) és a vásárláskor kiállított számla bemutatása. A terméknek a kiszállításkor érkezett összes tartozékával rendelkeznie kell. A jótállási igény nem érvényes, ha a jótállási igazolás hiányzik, sérült, módosítva lett, vagy olvashatatlan. A jótállási igazolás elvesztése a garancia elvesztését vonja maga után. Javasoljuk, hogy a terméket az eredeti csomagolásban küldje vissza a jótállási jeggyel együtt a sérülések elkerülése érdekében.
Azon címke nélküli termékek, jótállási bélyegzők, melyek nem a megfelelő kezelés, vagy tárolás következtében megsérülnek – például repedések, törések, eltorzult, letépett, hiányos, elégett elemek esetében – elutasításra kerülnek a garanciális bevizsgáláskor.
A konfigurációs elváltozások, helytelen használat mentesítik a forgalmazót minden felelősség alól.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003.(VII.30.)GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

8. A vásárlástól való elállás joga
Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló (kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy) az áru átvételét követő 14 napon belül (naptári nap) indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a 45/2014. (II.26.) számú kormányrendelet rendelkezik, mely a vállalkozás és a fogyasztó között létrejött szerződésre vonatkozik.
A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú készülék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, azt jelezheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén ÍRÁSBAN, egyértelmű nyilatkozatával.
Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A termék visszajuttatásáról ügyfelünknek kell gondoskodnia. A megrendelt terméket postai úton, futárszolgálattal vagy személyesen juttathatja vissza ügyfélszolgálatunkra. A visszaszolgáltatással kapcsolatban felmerülő költségek a Vásárlót terhelik. Az utánvéttel, portósan feladott csomagokat cégünk nem veszi át! A visszaszállítás költségén kívül más egyéb költség nem terheli a Vásárlót. Kérjük ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, mert a nem rendeltetésszerű használatból eredő károknak a megtérítése a Vásárlót terheli. A visszaküldött csomagot cégünk dolgozói visszaveszik és egy jegyzőkönyvet állítanak ki. Amennyiben a visszaszállított csomag rendelkezik a gyári csomagolásban található kiegészítőkkel, tartozékokkal, dokumentációkkal, megtörténhet a vételár megtérítése. A Hurom Hungary Kft. a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.
A fogyasztó felelősségre vonható a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 11. § (1) bekezdésének w) pontja alapján a Hurom Hungary Kft. tájékoztatja a békéltető testülethez fordulás lehetőségéről, továbbá a vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület nevéről és székhelyének postai címéről: http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság beolvadásos különválás útján jogutódlással megszűnt 2016.december 31-vel. Általános jogutód a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
A fogyasztók 2017.január 1-től panaszaikkal elsősorban a területileg illetékes Járási hivatalhoz fordulhatnak. http://jarasinfo.gov.hu/

9. Felelősségkorlátozás
A webáruházon keresztül történő vásárlásnál a vásárló elfogadja az Internet lehetőségeit, és korlátait. A vásárló tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie. A Hurom Hungary Kft. nem felel a vis majorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért. (Vírus, szoftverhibából, illetve internetes hibából). A képek típus váltás esetén némileg eltérhetnek a valóságtól. A feltöltés során keletkezett elírások (ár, leírás stb.), képek hibáira felelősséget nem vállalunk, azokért elnézést kérünk. A Hurom Hungary Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani.